Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   14 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

LA COMISSIÓ INTERDIOCESANA DE LITÚRGIA DE LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL TARRACONENSE PREN PART EN L´ANY JUBILAR DE SANT FRUCTUÓS


Els membres de la Secció de Música de la Comissió Interdiocesana de Litúrgia de la Conferència Episcopal Tarraconense van prendre el mocador de pelegrins i, per un dia, es van sumar als pelegrins de l’Any Jubilar de sant Fructuós, bisbe, i sant Auguri i sant Eulogi.

La jornada, per aquest grup de pelegrins amb Monsenyor Joan Enric Vives, bisbe de la Seu d’Urgell i Copríncep d’Andorra, i Mossèn Miquel Barbarà, vicari general de l’arquebisbat de Tarragona, al capdavant, va començar a les 10 del matí, a les instal·lacions del Seminari. Allí, els pelegrins van recollir el mocador de l’Any Jubilar. Van fer pregària a la capella de Sant Pau i es van desplaçar a la Catedral.

A la capella de sant Fructuós, van assistir a la Missa Jubilar que va ser presidida per Mons. Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona, i concelebrada amb Monsenyor Vives i Mossèn Barbarà. Els cants dels membres de la Secció de Música de la Comissió de Litúrgia van guarnir, especialment, la Missa Jubilar. En acabar la ceremònia, Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic i membre de la Comissió Executiva de l’Any Jubilar, va introduir, als pelegrins, en la història de la capella de sant Fructuós. Després de la presentació, Mossèn Miquel Barbarà va conduir al grup en un recorregut per la Catedral de Tarragona.

Passades les 12 del migdia, els pelegrins es van reunir a la Sala Gran de la Casa de l’Arquebisbat, per dur a terme una trobada de feina. A les 2 de la tarda, i amb un dinar en familia al Seminari, van posar punt i final a la seva jornada jubilar.


Descarregar arxiu


 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER