Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

240 PELEGRINS PRENEN PART EN L’ANY JUBILAR DE SANT FRUCTUÓS, BISBE, I SANT AUGURI I SANT EULOGI, DIAQUES


L’Any Jubilar de sant Fructuós, bisbe, i sant Auguri i sant Eulogi, diaques, va començar el darrer quadrimestre rebent nombrosos grups de pelegrins i amb una agenda plena d’actes. Concretament, el dimecres 1 d’octubre la Catedral de Tarragona va acollir un total de 240 pelegrins disposats a rebre la gràcia del Jubileu.

Aquest nombrós pelegrinatge sorgia de la visita de quatre grups diferents: tres de Tarragona i un de Barcelona.

De la capital del Tarragonès van venir 45 alumnes de 3r d’ESO del Col·legi de les Carmelites i un total de 100 estudiants arribats dels cursos de 1r i 2n d’ESO del Col·legi Maria Rosa Molas de Reus. De Barcelona va venir una nombrosa delegació: vuitanta pelegrins de les Germanetes dels Pobres. A títol personal, van realitzar el recorregut de l’Any Jubilar, quinze pelegrins de Tarragona.

Tot i que el recorregut va ser molt semblant per als quatre grups —visita a la capella de Sant Pau i Major del Seminari; celebració de la missa jubilar a la Catedral de Tarragona i visita al pretori i l’amfiteatre—, sí que el vessant pedagògic va estar molt present en la visita dels escolars tarragonins i dels estudiants reusencs. Els alumnes del Col·legi de les Carmelites de Tarragona van veure, abans de començar la seva jornada, el DVD informatiu de l’Any Jubilar, i els estudiants del Maria Rosa Molas van visitar el Museu Bíblic, on s’hi ha instal·lat una nova edició del Camp d’Aprenentage, encara no obert al públic.


Descarregar arxiu


 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER