Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   14 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

PELEGRINS DEL PRINCIPAT D’ANDORRA PRENEN PART EN L’ANY JUBILAR DE SANT FRUCTUÓS


Ni el mal temps, al qual ja hi estan ben avesats els habitants de les Valls d’Andorra, va fer girar cua al mig centenar de pelegrins arribats, el dimecres 29 d’octubre, del Principat. La seva jornada va arrancar a les 10.30 del matí, quan van visitar la capella de Sant Pau, al Seminari. A les 11, van assistir a la Missa Jubilar a la Catedral de Tarragona, presidida per Mons. Jaume Pujol,arquebisbe de Tarragona i concelebrada, conjuntament, amb els rectors de les parròquies presents a l’acte. En acabar la cerimònia, i de la mà d’Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic, els andorrans es van introduir en la història de la capella de Sant Fructuós, el primer bisbe conegut de Tarragona i en record del 1750 aniversari del martiri que va patir, juntament amb els seus dos diaques, Auguri i Eulogi, se celebra l’actual Any Jubilar.
Per la tarda, i després d’un dinar en família a les instal·lacions del Seminari, tenien previst desplaçar-se fins a Centcelles per a conèixer el Conjunt Funerari Monumental.
Els pelegrins andorrans van coincidir, en la seva vista, amb 20 membres d’Acció Catòlica General els quals també realitzaven la seva particular jornada jubilar. A més, Tarragona va rebre, també, la visita, un dia després del primer, d’un altre grup de 100 escolars del Col·legi El Pinar, de Sant Cugat, els quals van assistir a la Missa Jubilar que es va celebrar a les 12 del migdia i que també va presidir el Sr. Arquebisbe. 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER