Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   28 de novembre de 2022
 
Notícies Notícies

EL SENYOR ARQUEBISBE REP AL BISBE DE LVIV (UCRAÏNA)


El Senyor Arquebisbe va rebre el dia 10 de novembre a Mons. Hlib Lonchyna, bisbe de Lviv (Ucraïna) i visitador apostòlic per als fidels grecocatòlics ucraïnesos a Espanya, a qui acompanyava el P. Héctor Zimmer, responsable a Barcelona de l’Església grecocatòlica ucraïnesa. A la trobada hi va ser present també Mn. Miquel Barbarà, vicari general de l’Arxidiòcesi tarraconense.

El motiu de la visita dels eclesiàstics ucraïnesos va ser preparar la celebració eucarística que, en ritu bizantino-ucraïnès, tindrà lloc el proper 7 de desembre, a les 6 de la tarda, a la Catedral de Tarragona, amb motiu de l’Any Jubilar commemoratiu del martiri dels sants Fructuós, bisbe, i Auguri i Eulogi, diaques.
Igualment Mons. Pujol i Mons. Lonchyna van parlar de col·laboració per tal de poder atendre dignament les necessitats pastorals del ja nombrós col·lectiu d’ucraïnesos greco-catòlics, així com als molts immigrants d’aquest ritu procedents d’altres països de l’est d’Europa.

Cal dir que, amb motiu de l’Any Jubilar, el bisbe de Lviv fa oferir al Senyor Arquebisbe el traduir les Actes del martiri de sant Fructuós a l’ucraïnès, la qual cosa va acceptar complagut Mons. Pujol. 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER