Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

MÉS DE 200 PERSONES JA HAN PASSAT PER L’OFICINA DEL PEREGRÍ


En tot just deu dies des de la seva posada en funcionament, dimarts passat, 22 de gener, l´Oficina del Pelegrí de l´Any Jubilar, situada en el Seminari, ja ha atès i prestat els seus serveis a 223 persones, la qual cosa no vol dir que el nombre de pelegrins nos sigui molt més gran, ja que la informació repartida fa que molta gent no passi per l’Oficina i vagi directament als llocs jubilars.
Del total dels que hi han passat, 110 han acudit a títol personal i les altres 113, en 4 grups distints. La procedència de tal quantitat de visitants és diversa; però, majoritàriament, acudeixen a Tarragona des de diferents parts d´Espanya com, per exemple, la nostra província; la de Barcelona; Madrid i Sevilla. De més enllà de les nostres fronteres s´han rebut ja 5 pelegrins del Regne Unit; 2 d´Austràlia, de França i de Bèlgica; i 1 d´Estats Units.

Segons Arianna Pianigiani, responsable de l´Oficina del Pelegrí, la majoria dels nostres visitants busquen informació sobre l´Any Jubilar; quins són els llocs que componen el recorregut jubilar, així com què s’ha de fer per a guanyar el Jubileu. Així mateix Pianigiani recorda que disposem d’una sèrie de voluntaris que, alternant-se cada matí, reben als pelegrins, els acullen i, entre altres coses, els duen a visitar la capella de Sant Fructuós.

La responsable de l´Oficina del Pelegrí, posant l´accent en l´últim aspecte esmentat, remarca que una de les experiències més boniques que es viuen en l´Oficina és l´ambient que hi ha entre els voluntaris, les seves ganes de col·laborar, de donar suport. Tot això, els nostres visitants ho noten quan arriben.

Per a formar part del centenar de voluntaris amb els que ja compta l´Any Jubilar, n´hi ha prou amb apropar-se a l´Oficina del Pelegrí i informar sobre la disponibilitat horària. Finalment, cal afegir que dels articles a la venda en l´Oficina del Pelegrí, el llum de l´Any Jubilar és un dels més sol·licitats. En concret, ja s´han venut 24 unitats d´aquest producte. Aquesta setmana està previst posar a la disposició dels pelegrins, el vi de l´Any Jubilar així com la Guia del Pelegrí.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER