Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

JA S’HAN VENUT PROP DE 100 AMPOLLES DE VI DE L’ANY JUBILAR


Arianna Pianigiani, responsable de l’Oficina del Pelegrí, afirma que, de moment, «a les nostres instal·lacions hem venut 84 ampolles de vi de missa de l’Any Jubilar». Els pelegrins o turistes que s’acosten a l’Oficina, instal·lada al Seminari de Tarragona, adquireixen el vi «com a regal o simplement com a record», apunta Pianigiani. Una ampolla val 4,80 euros, i el preu no suposa cap obstacle per als compradors. En total hi ha, ara per ara, 240 ampolles de vi de l’Any Jubilar a disposició dels pelegrins interessats.
El vi de missa de l’Any Jubilar, produït pels històrics cellers De Muller, es ven en altres llocs de la ciutat de Tarragona, concretament al celler situat al carrer Major i a l’establiment d’Enric Roca, a la plaça de la Font, segons Josep Piñol, directiu dels cellers De Muller.
Piñol diu que «el vi de missa de l’Any Jubilar es distingeix per ser de més qualitat a causa de la seva criança, ja que pel fet d’estar més envellit posseeix més fusta que algun dels nostres altres vins de missa». La voluntat dels cellers De Muller, mitjançant el seu vi de missa de l’Any Jubilar, és «col·laborar amb un esdeveniment tan destacat per a la nostra ciutat com l’Any Jubilar». Cal recordar que De Muller ha estat proveïdor Pontifici, i que els seus vins es consumeixen a gairebé tot el món cristià. A més, els seus vins disposen del certificat eclesiàstic que els arquebisbes de Tarragona concedeixen a aquests cellers des de 1883.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER