Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   24 de abril de 2024
 
Notícies Notícies

L’ANY JUBILAR ES PROMOCIONA INTERNACIONALMENT


Organitzat per la prestigiosa editorial italiana TTG, especialitzada en temes turístics, va tenir lloc els passats dies 15, 16 i 17 d’abril un “roadshow” destinat a promocionar l’Any Jubilar de sant Fructuós, bisbe de Tarragona, i de sant Auguri i sant Eulogi, diaques, entre els empresaris i promotors turístics d’Itàlia.
Les presentacions sobre l’Any Jubilar s’inserien dintre les accions programades pel foment del turisme religiós per part de Turisme a Catalunya (dependent de la Generalitat) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, amb la col·laboració de l’Arquebisbat de Tarragona.
L’Any Jubilar es va donar a conèixer des de les seves vessants de turisme cultural i d’itineraris de fe a Milà, Bolonya i Florència i va desvetllar un gran interés. Es va presentar un audiovisual sobre Tarragona i es van repartir DVDs i altres materials sobre aquesta commemoració del 1.750 aniversari de la mort dels Sants Màrtirs.
Aquesta acció és una continuació de la presentació que de l’Any Jubilar es va fer el passat mes de febrer a la Borsa Internacional de Turisme de Milà i de la trobada que el passat 16 de març va tenir el senyor Arquebisbe a Tarragona amb un nodrit grup de periodistes turístics italians.
Però no solament es promociona l’Any Jubilar a terres europees, sinó que es fa a indrets ja més llunyans com ara Miami o Mèxic, on la setmana passada es va produir novament la cooperació entre Turisme a Catalunya, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i l’Arquebisbat de Tarragona. Les impressions van ser molt favorables si es té present l’interès suscitat per la proposta jubilar tarragonina entre el sector turístic mexicà i el de l’estat de Florida.
Cal afegir que properament es desenvoluparan accions promocionals encara més importants.



 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER