UN GRUP DE JOVES PELEGRINS BURGALESOS FELICITEN EL SANT A L’ARQUEBISBE DE TARRAGONA

UN GRUP DE JOVES PELEGRINS BURGALESOS FELICITEN EL SANT A L’ARQUEBISBE DE TARRAGONA

La del divendres 25 de juliol va ser una jornada jubilar especial ja que coincidia amb la festivitat de sant Jaume, el sant de l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol. La jornada jubilar, però, d’aquest grup de 75 joves pelegrins burgalesos – que es troben de colònies al Loreto- va començar a les 10 del matí.

La seva primera parada va ser l’amfiteatre, escenari del martiri de sant Fructuós, bisbe, i els seus diaques, Auguri i Eulogi. A les 11, el grup es va desplaçar fins a la Catedral de Tarragona on van assistir, a la capella de santa Tecla, a la Missa Jubilar, presidida per Mons. Pujol, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat. Abans d’acabar la ceremònia – on els pelegrins van tenir la oportunitat de venerar les relíquies dels màrtirs- els joves burgalesos havien preparat una sorpresa per el prelat. Els pelegrins, que omplien la capella de santa Tecla, havien compost una cançó per felicitar el sant al Sr. Arquebisbe.

Després d’aquest emotiu moment, els 75 joves burgalesos es van desplaçar fins al Seminari, on van visitar la capella de sant Pau i la capella Major.