PELEGRINS DEL PRINCIPAT D’ANDORRA PRENEN PART EN L’ANY JUBILAR DE SANT FRUCTUÓS

PELEGRINS DEL PRINCIPAT D’ANDORRA PRENEN PART EN L’ANY JUBILAR DE SANT FRUCTUÓS

Ni el mal temps, al qual ja hi estan ben avesats els habitants de les Valls d’Andorra, va fer girar cua al mig centenar de pelegrins arribats, el dimecres 29 d’octubre, del Principat. La seva jornada va arrancar a les 10.30 del matí, quan van visitar la capella de Sant Pau, al Seminari. A les 11, van assistir a la Missa Jubilar a la Catedral de Tarragona, presidida per Mons. Jaume Pujol,arquebisbe de Tarragona i concelebrada, conjuntament, amb els rectors de les parròquies presents a l’acte. En acabar la cerimònia, i de la mà d’Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic, els andorrans es van introduir en la història de la capella de Sant Fructuós, el primer bisbe conegut de Tarragona i en record del 1750 aniversari del martiri que va patir, juntament amb els seus dos diaques, Auguri i Eulogi, se celebra l’actual Any Jubilar.
Per la tarda, i després d’un dinar en família a les instal·lacions del Seminari, tenien previst desplaçar-se fins a Centcelles per a conèixer el Conjunt Funerari Monumental.
Els pelegrins andorrans van coincidir, en la seva vista, amb 20 membres d’Acció Catòlica General els quals també realitzaven la seva particular jornada jubilar. A més, Tarragona va rebre, també, la visita, un dia després del primer, d’un altre grup de 100 escolars del Col·legi El Pinar, de Sant Cugat, els quals van assistir a la Missa Jubilar que es va celebrar a les 12 del migdia i que també va presidir el Sr. Arquebisbe.