EL COL·LEGI SANT PAU APÒSTOL´DE TARRAGONA LLIURA AL SENYOR ARQUEBISBE LA RECAPTACIÓ DE L’ESPECTACLE ‘SOM FLAMA’

EL COL·LEGI SANT PAU APÒSTOL´DE TARRAGONA LLIURA AL SENYOR ARQUEBISBE LA RECAPTACIÓ DE L’ESPECTACLE ‘SOM FLAMA’

El Senyor Arquebisbe va rebre en el seu despatx oficial a l’equip directiu del Col·legi Sant Pau i a dos dels joves actors que representaren, el passat 7 de juny i a l’auditori del Camp de Mart’, l’espectacle ‘Som flama’, en el qual hi participaren tots els alumnes del centre, des d’Educació infantil fins a Batxillerat, i els professors.

Els visitants lliuraren al Senyor Arquebisbe els 2.500 euros obtinguts com la seva col·laboració als projectes solidaris de l’Any Jubilar, concretament pels endegats pels missioners de l’Arxidiòcesi a Rwanda i a la R.D. del Congo. El prelat va agrair l’esforç i la seva bonica forma de donar a conèixer la figura de sant Fructuós, bisbe, i sant Auguri i sant Eulogi, diaques.

Recordem que el musical ‘Som Flama’ era una història ubicada en els temps actuals i que viatjava a l’època de l’Imperi Romà per tractar el valor del compromís en el testimoni dels màrtirs tarragonins: ‘Som Flama’ és un musical amb guió escrit per a la ocasió i música moderna amb lletra adaptada. Els autors del guió són els germans Quim i Oriol Carreras, i el director musical és Oleguer Alguersuari. L’argument del musical es desenvolupa en l’entorn de l’escola, on els alumnes han d’elaborar un treball didàctic sobre l’antiga Tàrraco.