Inici
linia blanca
Any jubilar de sant Fructuós
linia blanca
Actes del martiri de sant Fructuós
linia blanca
Què és un Any Jubilar
linia blanca
Pregària i lema de l'any jubilar
linia blanca
Objectius
linia blanca
Condicions per rebre el jubileu
linia blanca
Els llocs jubilars
linia blanca
Projectes jubilars
linia blanca
Publicacions i escrits
linia blanca
Organització i enllaços
  AGENDA       NOTÍCIES       VÍDEOS   25 de setembre de 2023
 
Notícies Notícies

PELEGRINES A TRAVÉS DE LA ICONOGRAFIA RELIGIOSA


Un nodrit grup de membres del col·lectiu femení reusenc "Club Cultural Bellpuig" es va desplaçar fins a Tarragona per tal de participar i lucrar-se de la gràcia del jubileu concedit pel papa Benedicto XVI amb motiu del 1.750 aniversari del martiri de sant Fructuós, bisbe, i de sant Auguri i sant Eulogi, diaques.
Després de la preceptiva visita a l´Oficina del Pelegrí, on van ser proveïdes dels pertinents distintius, les pelegrines van seguir els diversos punts de l´itinerari jubilar començant per la capella de Sant Pau i seguint per la Major del Seminari, per a continuació traslladar-se a la capella dels Sants Màrtirs a la Catedral, on van participar en la missa jubilar oficiada pel canonge Mn. Josep Maria Serra.

Les components del "Club Cultural Bellpuig", que peregrinaven com a col·lectiu, es van desplaçar a continuació fins a l´Amfiteatro, on van llegir les Actes martiriales i van resar amb la pregària jubilar, per atendre després les explicacions de la Sra. Marta Serrano, doctora en Història de l´Art.

Es pot ressenyar que, durant aquest curs, el "Club Cultural Bellpuig" ha organitzat unes sessions setmanals de coneixement bíblic a través de l´iconografia, impartit per "Ars Memoriae, activitat d´on va sorgir la idea de participar en el Jubileu.


Descarregar arxiu


 

Calendari
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

arquebisbat de tarragona


WEB PATROCINADA PER